top of page

Men's world : Πώς να φορέσεις σωστά το Τ-shirt σου...


Τα T-shirt, γνωστά και πιο απλά ως κοντομάνικα είναι μια από τις αγαπημένες μας επιλογές για το ντύσιμο. Μπορούν να συνδυαστούν με πολλά άλλα ρούχα και να φορεθούν σε μια πληθώρα από περιστάσεις, καθώς προσφέρουν στο κοινό μια τεράστια γκάμα επιλογών, τόσο ως προς το χρώμα, όσο και ως προς το στιλ και το σχέδιο.

Επειδή σε όλους αρέσει να δείχνουν όσο το δυνατό καλύτερα τα ρούχα πάνω μας, είναι απαραίτητο να μάθουμε αυτές τις 4 μικρές συμβουλές για να μπορέσουμε να αναδείξουμε το αγαπημένο αυτό ρούχο!

1.Το T-shirt έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με πολλά άλλα ρούχα. Ο πιο γνωστός από αυτούς είναι και ο πιο αγαπημένος φαίνεται πως είναι ο συνδυασμός του με πουκάμισο από πάνω. Όλοι έχουμε δει πόσο ταιριάζουν αυτά τα 2 ρούχα μεταξύ τους, για αυτό και πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας συνεχώς, όταν σκεφτόμαστε τι θα βάλουμε. Επίσης δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε μπλούζες και πουκάμισα περασμένων χρόνων δίνοντας τους μια διαφορετική «νότα».

2.Είναι σχετικά δύσκολο να βρούμε μια μπλούζα που να ταιριάζει ακριβώς πάνω μας και να μας αρέσει. Επίσης, έχουμε πολλές επιλογές όσον αφορά τα μανίκια, το φάρδος, το στέρνο και άλλα πολλά.Αν θέλεις να τονίσεις τα μπράτσα σου, δοκίμασε κάτι με πιο κοντά μανίκια, ενώ αν το στήθος είναι το πιο δυνατό σου χαρακτηριστικό, δοκίμασε κάτι πιο στενό. Αν, πάλι, θέλεις κάτι πιο άνετο ή να κρύβει κάποια παραπανίσια κιλά, βρες κάτι πιο φαρδύ. Όπως και να χει, επιλογές υπάρχουν πολλές.

3,Απαραίτητα είναι τα μαύρα και τα άσπρα T-shirts μέσα στην ντουλάπα σου. Το γκρι αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή ακόμα, αν και είναι λίγο πιο δύσκολο στους συνδυασμούς από τα 2 προηγούμενα. Μπορεί όμως, όπως και κάθε χρώμα, να συνδυαστεί πολύ καλά με ένα τζιν παντελόνι. Μην διστάσεις να επιλέξεις και άλλα χρώματα, όμως, όπως το κόκκινο ή το μπλε. Επίσης, όπως τα μονόχρωμα, έτσι και τα πολύχρωμα έχουν δική τους χάρη και αν σου αρέσουν και μπορείς να τα συνδυάσεις εύκολα, να μην τα απορρίψεις. Μπορείς να δεις εδώ πως να συνδυάσεις τα χρωματιστά ρούχα σου!

4.Δεν είναι λίγα τα μπλουζάκια που έχουν μια φράση πάνω τους. Οι στάμπες αυτές μπορούν όμορφα να τα διακοσμήσουν, αλλά πρέπει να προσέχεις κάτι: τα λόγια αυτά, όπως και γενικά τα ρούχα, δείχνουν κάτι για εσένα. Για αυτό, αν το στιλ σου έχει έξυπνο χιούμορ, φρόντισε μια αστεία-έξυπνη φράση να είναι στο κέντρο.Επειδή αυτή την άνοιξη το καρτούν χιούμορ φαίνεται να είναι στη μόδα, μπορείς να επιλέξεις κάποια στάμπα που θα είναι αστεία.

bottom of page