top of page

Οι καλύτερες αντιρυτιδικές κρέμες ! Εσυ τις έχεις δοκιμάσει ? ?


Το προσωπό μας χρειάζεται καθημερινή ενυδάτωση και πρόληψη για να μην αφυδατωθεί και να αργήσουν να φανούν οι πρώτες γραμμές.

Αυτό μπορεί να μας το προσφέρει μια καλή αντιρυτιδική κρέμα με την σωστή χρήση της.

Προσέξτε οτι καμία κρέμα δεν κάνει θαύματα αλλά μπορεί να μας βοηθήσει να προλάβουμε τα ''χειρότερα''.

Οι κρέμες που είναι στην λίστα μας σήμερα είναι δοκιμασμένες και για μας είναι οι καλύτερη λύση για οτι είπαμε παραπάνω...

Ας τις δούμε μαζί λοιπον...

1. Apivita wine elixir.Αντιρυτιδική, συσφικτική κρέμα ημέρας με κόκκκινο κρασί πλούσιο σε ισχυρή αντιοξειδωτική ρεσβερατρόλη και μελισσοκέρι. Ενυδατώνει σε βάθος, προστατεύει από τον ήλιο και αναζωογονεί το δέρμα και τη διάθεση.

2.Clarins multi active.Ισχυρή αντιρυτιδική κρέμα ημέρας που βελτιώνει ορατά τα πρόωρα σημάδια γήρανσης.Παρέχει έλεγχο στις πρόωρες ρυτίδες και φέρνει ενισχυμένη και συνεχή αντιοξειδωτική αντοχή στο δέρμα.

3.Lancaster total age correction.Μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα είναι πιο απαλή, πιο σφριγηλή με λιγότερες γραμμές, ρυτίδες και διχρωμίες. Χαρίζει άμεσα λάμψη, αναζωογόνηση και πιο ομοιόμορφη εμφάνιση.

4.Lancome multi-lift. Αντλώντας έμπνευση από τη διαστημική βιολογία και το μοντέλο της επιταχυμένης γήρανσης, η Lancôme δημιουργεί τη νέα, βελτιωμένη Rénergie Multi-Lift, την πρώτη της σειρά προϊόντων ανόρθωσης και επανασμίλευσης για ορατά αποτελέσματα: το περίγραμμα του προσώπου μοιάζει ανορθωμένο, σαν να έχει επανασμιλευτεί, οι ρυτίδες ορατά μειωμένες και η επιδερμίδα πιο σφριγηλή. Το πρόσωπο γίνεται πιο εκφραστικό, ανακτά τη νεανική του όψη.

5.Estee Lauder revitalizing supreme. Κρέμα πολλαπλής δράσης μειώνει εμφάνιση σημαδιών γήρανσης:γραμμές,ρυτίδες,απώλεια σφριγηλότητας,θαμπάδα.

Αυτές για μας είναι οι κορυφαίες στο είδος τους..Εμπιστεύσου μας και θα γίνουν και οι δικές σου αγαπημένες...

bottom of page